Hit Man

Komedie / Action1 t. 53 min.12 år
Bilde fra 'Hit Man'Plakat for 'Hit Man'

Forestillinger

Henter forestillinger

En smart og rykende heit thrillerkomedie, med Glen Powell og Adria Arjona

Gary Johnson (Glen Powell) jobber som profesjonell leiemorder i New Orleans. Men hvis du betaler ham for å kverke en utro ektefelle eller en voldelig sjef, er du i trøbbel – han jobber nemlig undercover for politiet. Når den desperae Maddy (Adria Arjona) prøver å ansette ham for å drepe sin voldelige ektemann, bryter Gary alle regler. Ikke bare ender han opp med å snakke henne fra det, han faller også pladask for henne. Hun blir på sin side tiltrukket av Gary, som later som han er den mystiske sexy Ron. Snart blir Gary viklet inn i en kjedereaksjon av skuespill, bedrag og mer eller mindre kriminelle handlinger.

Hit Man er en smart, heit thrillerkomedie, full av komiske situasjoner. Inspirert av en usannsynlig sann historie, og regissert av flere ganger Oscar-nominerte Richard Linklater (Boyhood, Before Midnight) . Han har skrevet manuset sammen med hovedrolleinnehaver og produsent Glen Powell.

Premiere:
31.05.2024
Originaltittel:
Hit Man
Regi:
Richard Linklater
Språk:
Engelsk
Produksjonsår:
2024
Skuespillere:
Glen Powell, Adria Arjona, Retta
Sjanger:
Komedie / Action
Spilletid:
1 t. 53 min.
Nasjonalitet:
USA
Aldersgrense med begrunnelse:
12 år
Filmen inneholder scener med sex og actionvold. Da disse scenene er kortvarige og lite detaljerte, får filmen aldersgrense 12 år.
Produksjonsselskap:
AGC Studios